Utställare

. .Colgate är ett av världens största varumärken inom munvård. Med ett stort sortiment av tandkräm, tandborstar och munskölj för olika behov, både för stora och små. Oavsett om du lider av ilningar, har tandköttsproblem eller vill ha vitare tänder så har Colgate produkter som kan passa dig. Så snåla inte på ditt leende!

 


Nästan alla som någon gång varit hos tandläkaren har behandlats med produkter från DÜRR DENTAL. I cirka 80 år har företaget varit en pålitlig partner för tandvården runt om i världen. DÜRR DENTALs desinfektionsmedel för sugsystem, Orotol® är världens mest använda desinfektionsmedel. De är lätta att använda, har ett brett användningsområde och hög materialkompatibilitet.


Vår vision med Flux är att munhälsa ska vara kul! Med en hög fluorhalt ger Flux starka tänder och hjälper till att förebygga karies. Produktserien har vuxit under åren och omfattar idag bland annat både fluorskölj, tandkräm, tuggummi och produkter mot en torr mun. Nytt från Flux är serien Flux+, dessa har en extra fördel förutom kariesprofylax. Välkomna till vår monter för att höra mer och prova.


GAMA Dental – ett företag med anor i dental förbrukning Företaget startade för 80 år sedan och var till en början ett tillverkande företag som producerade amalgam och andra dentala artiklar. Numera säljer vi ett stort heltäckande förbrukningssortiment samt småapparatur som vi hela tiden utvecklar och uppdaterar till fördelaktiga priser. Vi hjälper dig gärna med dina inköp och gör din arbetsdag enklare.


Tandsköterskeutbildningen i VR https://www.dentalvr.academy/ innehåller mycket av vad tandsköterskestudenter möter på en riktig tandklinik. Utbildningen finns att som en vanlig prenumeration (SaaS). Applikationen Dental VR Academy tar tandsköterskor i utbildning genom en hel arbetsdag på en typisk tandklinik.  https://www.dentalvr.academy/modules. Utbildningen är utvecklad tillsammans med Yrkesakademin.


GUNNAR ENGSTRAND AB


GUM® har ett ett brett utbud av tandkrämer, tandborstar, produkter för mellanrumsrengöring, tandtråd och munskölj som kan hjälpa dig med den vardagliga munhygienen eller för olika typer av mun- och tandproblem. Låt karies, ilningar i tänderna, missfärgningar, blåsor i munnen eller blödande tandkött bli ett minne blott. Våra produkter finns att köpa på alla apotek, tandvårdskliniker och on-line.


Odonti är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom tandvård. Odonti grundades och drivs av legitimerad tandvårdspersonal samt utbildade rekryterare som dagligen arbetar för att hjälpa tandvårdspersonal att hitta sina drömjobb. Odonti har sedan 2010 ett eget nätverk med över 10.000 tandvårdspersonal. Connecta med oss på www.odonti.se där du bland annat kommer att få tips på lediga tjänster inom just din profession, före alla andra!


Philips erbjuder produkter för effektiv rengöring och blekning som rekommenderas utav tandvårdspersonal: Philips Sonicare & Philips ZOOM.


Plandent är helhetsleverantör till Sveriges kliniker och en av marknadens största! Varje dag levererar vi förbrukningsartiklar,  utrustning, teknisk service och digitala system till tandvårdskliniker runt om i landet. Vi vill göra vardagen enklare för tandvården med bland annat smarta digitala tjänster som vårt lager- och hanteringssystem PlanOrder, som frigör tid från förbrukningsbeställningar. Besök vår monter så berättar vi mer! www.plandent.se


Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Som Sveriges största vårdkooperativ med över 60 års erfarenhet bidrar vi till att bygga en mer långsiktigt hållbar vård. Med ett unikt koncept där vi som utför vården också äger företaget borgar vi för hög kvalitet och service. Vi är stolta över att ha Sveriges mest nöjda patienter – 10 år i rad.


Tandvård mot Tobak har som mål att fasa ut rökningen fram till 2025 och skapa ett samhälle där rökning inte längre är något dominerande folkhälsoproblem.

 


TePe Munhygienprodukter AB, grundat av familjen Eklund 1965, är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö. Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes produkter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via kliniker, apotek, e-handel och detaljhandel.


Ultradent Products startade för över fyrtio år sedan med en enkel idé från tandläkaren Dan Fischer. Efter examen och uppstarten av den egna tandläkarpraktiken uppfann tandläkaren Dan Fischer den banbrytande hemostaslösningen Astringedent™ för en snabbare och djupare hemostas. Framgången med hemostasmedlet Astringedent gav näring åt hans dröm att fortsätta utveckla innovativa  lösningar för tandvården, vilket ledde till grundandet av Ultradent Products, Inc.