Inbjudan till Tandsköterskeföreningen i Östergötlands höstmöte

”Året är 1910. Norrköping är en stor stad med trähus och innergårdar. Från fabrikerna hörs dunket av textilmaskinerna. Hästskjutsarna dånar mot kullerstens-gatorna. Följ med på en annorlunda, dramatiserad vandring i Industrilandskapet. Träffa Johanna som på ett lättsamt sätt berättar om sitt liv, arbete och kärlek.”

Tisdagen den 5/12 kl 18.00 har vi bokat en guidad tur i Industrilandskapet i Norrköping.

Vi får följa med Johanna genom landskapet i 1 timme. Se inklistrad text nedan.

Efter det håller vi ett kortare möte med information om vad som händer i förbundet. Lokal för mötet är Tandläkarhuset Pronova. Vi ordnar med mackor till självkostnadspris. Te/ kaffe ingår. Guidningen kostar 100: -/pers. Resten står föreningen för.

För att undvika kontanter så tar vi helst emot via swish. Nummer meddelas under mötet.

Vi träffas senast 17.55 utanför entrén till Louis de Geer.

Uppge ev. matallergier vid anmälan och vi vill ha anmälan senast 30/11.

Välkommen önskar styrelsen

Svara till marita.fager@ptj.se