Medlemserbjudanden

.
Det finns ett avtal upplagt i Länsförsäkringar för medlemmar i Svenska Tandsköterskeförbundet att teckna egna försäkringar på ett lätt sätt till ett upphandlat pris.
Medlem loggar in via denna länk (spelar ingen roll vilket länsbolag man loggar in via, står Västernorrland för att STF:s kontor ligger där)

Inloggning

Logga in med personnummer samt:
Avtalsnr: 6005
Enhetsnr: 57039
Det krävs bank-id eller mobilt bank-id för att genomföra inloggningen. Det går att starta, ändra och avsluta försäkringarna digitalt via inloggningen.

Vilka försäkringar går att teckna?

Livförsäkring

Belopp som faller ut till vald förmånstagare vid dödsfall

Olycksfallsförsäkring

Ersättning för medicinsk och ekonomisk invaliditet vid olycksfallsskada

Sjukförsäkring

Ersättning vid långtidssjukskrivning

Barnförsäkring

Sjuk och olycksfallsförsäkring för barn upp till 25 år, samma pris oavsett hur många barn man har. Gäller ej för befintliga sjukdomar eller tidigare olycksfall.

Sjukvårdsförsäkring

Främst att man kommer snabbt till undersökning och operation vid behov men innehåller också fler funktioner som förebyggande hjälpmedel och telefonrådgivning  vid diverse problem med hälsan eller t ex ekonomiska/juridiska frågor.

Att tänka på kring dessa försäkringar:

Man kan ha hur många livförsäkringar och olycksfallsförsäkringar som helst men se till att ha minst en bra, så om du redan har någon av dessa så jämför och byt eller komplettera med dessa efter behov. Sjukvårdsförsäkring ska man bara ha en försäkring av.
För att starta den mycket förmånliga barnförsäkringen så krävs det att man har någon av de andra försäkringarna.
Anställningsdatum (medlemsdatum) krävs för att första 3 månaderna ifrån anställningsdatum (medlemsdatum) är gratis.
Mer info, kontaktuppgifter och villkor hittar du här!