STF svarar på frågor om Covid-19

Som medlemsorganisation arbetar Svenska Tandsköterskeförbundet med att försöka besvara många av de frågor som dyker upp i samband med Covid-19. Detta gör vi tillsammans med andra aktörer inom vård och omsorg.

Svenska Tandsköterskeförbundet deltar bland annat i podcasten . Blodad tand som är Sveriges första odontologiska intervjupodcast skapad av Nicole Winitsky, övertandläkare i protetik vid Folktandvården Eastmaninstitutet i Stockholm och doktorand vid Karolinska institutet.

STF deltar tillsammans med representanter från övriga tandvården, Försäkringskassan, Arbetsmiljöverket och Socialstyrelsen. På Blodad tand hittar du direktlänkar till de senaste avsnitten, hemsidor, medierapportering samt Mikael Zimmermans sammanställning om Covid 19-Smittskydd-Tandvård.

Svenska Tandsköterskeförbundets sida på Facebook uppdateras kontinuerligt och på förbundets hemsida uppdateras nyhetsflödet med de senaste nyheterna inom tandvårdssektorn dagligen.

Vidare råder vi anställda inom svensk tandvård att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hålla sig uppdaterade om Socialstyrelsens information avseende Covid-19 för personal inom tandvård.

 

Ta hand om er!
Styrelsen