Rekordhögt betyg för årets konferens

STF:s Yrkeskonferens, . som hölls i Stockholm 2-3 februari i år fick ett fantastiskt omdöme! 72% av deltagarna gav allra högsta betyget (mycket bra), 27% gav näst högsta (bra). Inte en enda deltagare gav något av de två lägsta betygen (mindre bra eller dålig).

Sektion med på Yrkeskonferens

För första gången lägger en av STF:s sektioner sitt årsmöte och kurs i anlutning till STF:s Yrkeskonferens 2018!

– Vi vill gärna prova något nytt, säger Katarina Löwenbeck, ordförande i Parodontologiska/Endodontiska sektionen, som beslutat vara med i  konferensen i februari.

Parod/endo har en egen föreläsare i endodonti och sitt årsmöte på torsdag eftermiddag, i övrigt deltar alla i den stora yrkeskonferensen.

– Det känns verkligen som samverkan, säger Katarina.

STF välkomnar man initiativet:

– Det här är något vi jobbat för under flera år. Vi ser det som väldigt positivt, säger Marie Udén sekreterare i STF.

Förmånlig försäkring

Medlemmar i Svenska Tandsköterskeförbundet har nu möjlighet att teckna egna försäkringar på ett lätt sätt med Länsförsäkringar, till upphandlat pris. Du kan bl a teckna livförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring sjukförsäkring (ersättning vid långtidssjukskrivning) och sjukvårdsförsäkring (snabb tillgång till undersökning och operation).

Barnförsäkringen avser sjuk- och olycksfallsförsäkring för barn upp till 25 år, samma pris gäller oavsett hur många barn man har. För att starta denna försäkring krävs att man också har någon av de andra försäkringarna. Mer info och villkor finns på: www.lansforsakringar.se/ansokgruppforsakring.