”Vi vill slå rekordet igen”

Stefan och Kim är bokade – två av Peder Harrysson absoluta favoritartister! Foto: Åsa Siller

På årets Yrkeskonferens . sattes rekord vid lunchserveringen: alla 300 gäster serverades varm mat på 14 minuter.
– 2019 siktar vi på 13 minuter, säger Peder Harrysson på Clarion Hotel Sign i Stockholm, som också utlovar en hejdundrande jubileumsfest!

STF:s Yrkeskonferens 31 januari–1 februari 2019 arrangeras återigen på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.

– För mig som projektledare på Clarion Hotel Sign är tandsköterskorna mina återkommande favoriter. De är så fantastiskt härliga att ha att göra med, säger Peder Harrysson, head of inhouse sales på hotellet.

– Det är alltid god stämning, glada miner rakt igenom. Vi har också en bra dialog innan, där vi får all den information vi behöver för att säkerställa en god leverans.

Peder Harrysson, Clarion Hotel Sign

Det yttrade sig bland annat i lunchrekordet på 14 minuter – som Peder och hans medarbetare ska försöka slå i år. Men varför är det så bråttom?

– Maten är varm och vi ska aldrig servera en enda kall tallrik, slår han fast.

– Förutom den ordinarie köks- och serveringspersonalen är ledningsgruppen, alla avdelningschefer, ja alla som jobbar den dagen involverade. Antingen springer man med tallrikar eller så hjälper man till med uppläggningar i köket.

2019 arrangeras Yrkeskonferensen för tionde gången – jubileum alltså – vilket innebär att banketten på torsdagskvällen blir extra påkostad, på Clarion Hotel Sign.

– Vi kan middagar och vi kan underhållning. Och här kan man stanna så länge man själv vill, säger Peder.

Foto: Åsa Siller

Men blir det lika festligt?

– Det blir ännu festligare, ännu gladare! För två av mina absoluta favoritartister är bokade – Stefan och Kim. De är jäkligt roliga och spelar allt från rock till klassiskt, de mixar liksom olika genrer.

– De överraskar hela tiden och är fantastiska på att känna av publiken. Jag kan utlova en hejdundrande upplevelse. Det blir en kanonkväll!

 

FOTNOT: På grund av det stora intresset har anmälningstiden till Yrkeskonferensen förlängts till den 20 december. Anmäl dig på www.svetf.se