Inbjudan till Tandsköterskeföreningen i Östergötlands årsmöte


Vi träffas den 6/5 kl. 17.30 på Nelins café och konditoricity, Hötorget 1 i Norrköping.
Föreningen bjuder på kaffe/te och en smörgås med salami och brie. Därtill sedvanliga årsmötesförhandlingar.
Efter mötet har vi bokat en kväll med hudvård hos Bodyshop på Linden. Vi får en ca 2 timmar lång information om hudvård. Om alla handlar något för 100: – så behöver vi inte betala något övrigt för denna infokväll.
Antalet platser är begränsat så vi tillämpar ”först till kvarn”.

Svara om deltagande senast 29/4 till marita.fager@ptj.se
Varmt välkomna önskar styrelsen för Tandsköterskeföreningen i Östergötland

Hjälp till att sprida information om STF till arbetskamrater som fortfarande inte är medlemmar. Ju fler medlemmar vi är desto mer kan vi göra för våra medlemmar. Gå gärna in på www.svetf.se och titta på allt som förbundet gör för oss medlemmar. På hemsidan kan man enkelt bli medlem.