Bankett med ny show på anrika Wallmans

Populära Wallmans . slår upp portarna för att servera en sprudlande show och smakupplevelser under årets bankett. Det här blir en kväll ni inte vill missa.
​​​​​​​– Jag vill inte avslöja för mycket, men jag kan säga att finalnumret är något alldeles extra, säger Annette Ståhl, platschef på Wallmans.

Wallmans presenterar en fantastisk show i kärlekens tecken . Igenkänningsfaktorn är hög och musiken så medryckande att det tycks omöjligt att sitta stilla. Artisterna består av en brokig samling individer. Det är en viktig del av framgångskonceptet, att alla som arbetar på Wallmans är unika. Bland årets åtta artister finns flera olika dialekter och stilar. Här finns en cool rocktjej och en modern magiker. Alla passar in, alla sätter sin prägel på showen.

– Alla ska vara sig själva, bejaka sin egen identitet och det som gör dem unika. Hos Wallmans är alla som en enda stor familj. Man är en i familjen och många artister kommer tillbaka, säger Annette Ståhl, platschef på Wallmans. Hos Wallmans är allt viktigt, maten, showen, personalen och gästerna. Det är ett helhetspaket där alla delar behövs för att sätta guldkant på kvällen.

I köket arbetar köksteamet med noga utvalda råvaror. Det är inget krångel, man serverar rena smaker som varierar efter säsongens tillgänglighet. Köket arbetar tillsammans för att ta fram nya spännande menyer som ändras med jämna mellanrum. Gästerna får ett personligt omhändertagande av artisterna, som själva serverar maten vid borden, tillsammans med ljud/ljustekniker och övrig servis. Mat och show varvas så välplanerat och professionellt att stämningen bokstavligen exploderar när finalnumret tar plats på scenen.

– Jag vill inte avslöja för mycket, men jag kan säga att finalnumret är något alldeles extra. Tänk dig ett lyxigt Miami Vice-tema med vita kavajer och mycket dekor, avslöjar Annette ändå. Det går inte att ta miste på stoltheten i rösten när hon berättar om artisterna och den nya showen.

Artister som Tess Merkel, Hanna och Lina Hedlund, Linda Pritchard, Martin Stenmark, Andreas Lundstedt och Linda Bengtzing började sina artistkarriärer på Wallmans.

Kul att veta:

Året var 1991 när Hasse Wallman promenerade förbi en konkurslokal på Teatergatan i Stockholm. Han köpte lokalen och skapade det Wallmans som finns idag.

Hasses vision var att skapa en show där gästerna kände sig som om de var hemma i någons vardagsrum, en show som får alla att känna sig delaktiga.

Artister som Tess Merkel, Hanna och Lina Hedlund, Linda Pritchard, Martin Stenmark, Andreas Lundstedt och Linda Bengtzing började sina artistkarriärer på Wallmans.

Teatergatan har fått sitt namn efter att Sveriges första teater, Svenska Teatern, som invigdes år 1875. Teatern totalförstördes dessvärre 1925 i en våldsam brand.

I Wallmans lokaler huserade den mytomspunna nattklubben Atlantic under sina storhetsdagar på 70/80 talet och Abba hade ett eget bord på klubben.

Ta dig till Wallmans-lokalen:

  • Från konferensen: Buss avgår 18.45 från konferenslokalen. Buss går även tillbaka på kvällen.
  • Till fots: Adressen är Teatergatan 3
  • Närmsta tunnelbanestation: Kungsträdgården. Därifrån är det en kort promenad till Wallmans
  • Med bil: Begränsat antal parkeringsplatser finns längs kajen och i kvarteret bakom Teatergatan.