Saker jag inte klarar mig utan 

"Hörde ett reportage på radio om att våra unga idag lider av telefonskräck och inte kan svara i telefon när de inte känner igen numret. Jag kan nog hålla med om det."

En häftapparat . modell pytteliten. Jaa nu undrar du säkert hur jag tänkte där. Jag ska förklara. Vi opererar ganska mycket och det är många saker som patienten skall ha med sig efter ett besök hos oss. En påse med tork att bita på vid blödning efter ingrepp. Ett papper med information om efterbesvär som kan komma efter en operation (nästan ingen minns det som sägs innan operationen) och en liten liten lapp med information om smärtstillande…

Min häftapparat håller ihop alla dessa attiraljer som patienten skall ha med sig .

Då behövs det såklart refill till denna pyttelilla häftapparat, då den behöver matas med nya klamrar mest hela tiden.

Postitlappar. Gärna rosa (gillar inte gula) En mycket bra uppfinning både att påminna sig själv och meddela andra

En favoritpenna. Du vet den där som man får den fina handstilen med, som ligger så bra i handen. Den som man INTE lånar ut till någon och som man känner sig vilsen utan.

Jag har en liten förvaringsväska med mig med alla dessa grejer. Annars hade mina fickor sett ut som hamsterkinder. I den väskan har jag även smugit in läppglans, en handkräm som man kan smörja sig med när man går på lunch. Så egentligen kan jag väl säga att jag inte klarar mig utan min lilla väska.

Det mesta i den har någon form av rosa ton, då det lite är min färg. Som ensam tjej i en familj med tre grabbar så behöver man mjuka upp bilar, sport och superhjältar med något rosa och kanske t.o.m. glittrigt!

Hittar mina kollegor något vilset rosa, så vet de vart den hör hemma!