”Another one bites the dust”

"Hörde ett reportage på radio om att våra unga idag lider av telefonskräck och inte kan svara i telefon när de inte känner igen numret. Jag kan nog hålla med om det."

Tänk om man skulle . sätta ”ord” på en arbetsdag i Queen låtar. Klockan ringer, skönhetssömnen avbryts och ”The show must go on” stegras, precis som på film. Trafikkaos och morgonstress till jobbet och man hör tonerna till ”Under pressure”. Väl framme kollar man in tidboken och planerar och förbereder för dagens drabbningar…

.
En Opex av en besvärlig 48 å ”Another one bites the dust” hörs i bakgrunden.

Min koordinator kom till mig strax efter lunch och viskade att det var dags igen. Miljödiplomering alltså. I höst, närmare bestämt November. Tonerna till ”Under pressure” börjar höras då vi inte hade tekniken på vår sida sist. Vi var då i startgroparna att lägga det mesta digitalt i något moln någonstans. Tyvärr hade vi nog placerat allt i ett åskmoln eller så. För ingenting gick att finna.

Paniken när jag inte hittade dokumenten ackompanjerades med ”I wan’t to break free”.

Så i år tänker jag att ingenting ska gå fel till tonerna av ”Killer Queen” Samtidigt som klinikledningen sjunger ”We will rock you”.

Jaja, drömma kan man ju alltid..

Dagen går mot sitt slut och vi lämnar jobbet till ”Dont stop me now”. I mina lurar hem lyssnar jag på ”Fat bottomed girls” bara för att den är bra!

Jezzica