Mycket lyckad Yrkeskonferens

"Intresset för 2024 års konferens är väldigt stort och vi har passerat förra årets deltagarantal, vilket är otroligt roligt", säger Tina Hilding, ordförande i Svenska Tandsköterskeförbundet. Foto: Sven Lindwall

Den 9-10 februari . gick Yrkeskonferensen av stapeln på Hotel Clarion Sign i Stockholm. Över 250 tandsköterskor var på plats, och utställningshallen var fullbokad. Efter två år präglade av Covid-19 märktes det tydligt att man ville mötas personligen igen, och humöret var på topp under de två konferensdagarna.

Yrkeskonferensen är ett utmärkt tillfälle för tandsköterskor från hela landet att utbyta erfarenheter och kunskaper med varandra. Man får också lära sig om de senaste trenderna inom tandvårdsområdet och de nyaste teknikerna som används inom branschen.

I år var det över 250 tandsköterskor från hela Sverige som slöt upp och det var många skratt och intressanta samtal i pauserna.

Tomas Lydahl, författare och föreläsare, guidade publiken genom de två dagarna av föreläsningar som fokuserade på tandsköterskans professionella utveckling.

I utställningshallen var det fullt av deltagare under pauserna och utställarna hade det tidvis hektiskt. Konferensmiddagen ägde rum på Hotel Clarion Sign, och det var mycket skratt och dans till långt in på natten, även om kvällens underhållare, duon Hon & Jag, sedan länge hade gått av scenen.

Fotograf: Sven Lindwall