Yrkeskonferensen 2024 en succé

Anna Jinghede var en av föreläsarna under Yrkeskonferensen 1-2 februari. Hela 96% av deltagarna angav att man var Nöjd eller Mycket nöjd med konferensprogrammet.

Det var verkligen fantastiskt . att träffa så många nyfikna, glada och energifyllda tandsköterskor under två dagar i början av februari. Tack alla ni som kom, och vi hoppas ni känner er påfyllda av kunskap, gemenskap och många skratt. Extra roligt att det var så många deltagare i år och att en så stor andel besökte Yrkeskonferensen för allra första gången.

Vi hade som mål att ha en bredd på föreläsningarna och föreläsarna, och av utvärderingen att döma verkar vi har lyckats väl. Så mycket tandvårdskompetens i lokalen vi fick se på samma gång! Stort tack till alla fantastiska föreläsare som delade med sig av sin kunskap och inte minst stort tack till alla utställare som hade möjlighet att möta alla tandsköterskor i sina montrar och visa sina produkter och nyheter.

Tack också till alla Sektionsrepresentanter som informerade om respektive specialiseringsområde för alla som är nyfikna och sugna på att gå vidare inom tandvården, mycket värdefullt!

Att allt fler arbetsgivare, privata som FTV och Regioner, inser mervärdet av att skicka sina tandsköterskor på konferens varje år, speciellt när alla är hemma igen på klinikerna med en rejäl energiboost. Det ser vi som ett gott betyg! Vi hoppas på och välkomnar fler att följa efter, vi lovar att programmen alltid ska vara intressanta och varierande!

Vill du veta mer om vad som hände under hela konferensen ska du läsa Jezzicas krönika där du får följa med under hela konferensen sett ur en deltagares perspektiv. Kul!

Förbundsstyrelsen genom Tina Hilding

 

PS. Bandet ”Made in Sweden” hälsar att de verkligen älskade den partyglada publiken. Från i stort sett första tonen fick de närmare 300 kvinnor att dansa loss sjunga och sjunga med i hitsen, inget som händer varje dag precis!

Fakta Yrkeskonferensen 2024

Närmare 300 tandsköterskor från hela Sverige deltog under Yrkeskonferensen 1-2 februari i Stockholm. På plats var också ca 20 utställare som presenterade sina nyheter och produkter, och flera av dem lottade också ut gåvor till deltagarna. Konferensprogrammet innehöll hela 14 programpunkter, och utöver det en gemensam middag med underhållning.

 

Utvärderingen som skickades ut till samtliga deltagare veckan efter konferensen visade att 94% var Nöjd eller Mycket nöjd med konferensen i sin helhet. Det omfattande konferensprogrammet var mycket uppskattat och hela 96% angav att man var Nöjd eller Mycket nöjd med innehållet.

Föreläsningssalen var välfylld. Foto: Sven Lindwall
STF ordförande Tina Hilding. Foto: Sven Lindwall
Linnea Nilsdotter. Foto: Sven Lindwall
Jan Danielsson. Foto: Sven Lindwall
I utställningshallen. Foto: Sven Lindwall
Mingel i pausen mellan två föreläsningar. Foto: Sven Lindwall
Glada miner i väntan på nästa föreläsning. Foto: Sven Lindwall
Anna Jinghede. Foto: Sven Lindwall
Sarah Vaderlind. Foto: Sven Lindwall
Birgitta Enmark och den vikarierande moderatorn Niklas Källner. Foto: Sven Lindwall
Glada konferensdeltagare. Foto: Sven Lindwall
Made in Sweden lyfte taket. Foto: Sven Lindwall
Foto: Sven Lindwall