Gå Hälsans stig med kollegor den 15 maj

Ta chansen att gå en härlig promenad med kollegor från hela landet!

Nu startar vi upp Walk and Talk-möte med tandsköterskekollegor för att skapa fler lokalföreningar runt om i Sverige, så häng med!

.

Hur?

Ta med en kollega, varför inte era LIA-elever (varför inte ta med hela klassen förresten?) och gå Hälsans Stig-rundan innan eller efter att vi kopplar upp oss och säger ”Hej tandsköterska” till varandra.

När?

15 maj klockan 19.00. Teamslänk skickas innan till alla anmälda. Klockan 19 kopplar vi upp oss alla på Teams (länk skickas vid anmälan) för lite information om vad Svenska Tandsköterskeförbundet gör och har på gång det kommande året, missa inte detta!

Var?

Leta upp er närmaste Hälsans stig – Naturkartan
OBS! Har ni inte någon slinga i närheten kan ni absolut välja en annan promenadslinga och vara med ändå! Gå in på länken för att se var din närmaste plats finns,

.
Lägg upp en bild på din och på vår Facebook-sida, så får vi se hur många olika orter vi kan få med!

.
Anmäl ditt intresse info@svetf.se för att träffa tandsköterskor och blivande tandsköterskor från hela Sverige, det kan vara din nya arbetskollega, vem vet?

.
Själv kommer jag att finnas i Malmö vid Ribersborgs Kallbadhus från 18.30 för att sedan efter Teamsmötet gå slingan. Så kom och håll mig sällskap, ska bli kul att ses, varmt välkomna!

Tina Hilding
Ordförande STF