Utställare

. .
Aqua Dental har sedan starten 2010 haft visionen att förbättra upplevelsen av att gå till tandläkaren, förändra synen på tandvård och skapa framtidens välfärd. Vi vill ge patienterna Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård!
Vi har 25 st kliniker i Sverige och för oss är det viktigt att med stolthet lyfta fram att det är våra medarbetare som tillsammans utgör Aqua Dental. Vi är ödmjuka inför att det är dessa medarbetare som gör oss till den unika tandvårdskedja vi är i vårt förhållningssätt till service, kvalitet och pris.


Colgate är ett av världens största varumärken inom munvård. Med ett stort sortiment av tandkräm, tandborstar och munskölj för olika behov, både för stora och små. Oavsett om du lider av ilningar, har tandköttsproblem eller vill ha vitare tänder så har Colgate produkter som kan passa dig. Så snåla inte på ditt leende!
www.colgate.se


Cliniclands är en innovativ distributör som betjänar kliniker i Sverige, Danmark och Norge. Vi erbjuder ett brett utbud av förbrukningsvaror, utrustning och kontorsmaterial för tandvården. Sedan 2019 är Cliniclands en del av Henry Schein som är världens största leverantör av medicinteknisk utrustning. Att handla hos Cliniclands är enkelt, vår webbshop gör köpupplevelsen trygg och effektiv.  www.cliniclands.se


Nästan alla som någon gång varit hos tandläkaren har behandlats med produkter från DÜRR DENTAL. I cirka 80 år har företaget varit en pålitlig partner för tandvården runt om i världen. DÜRR DENTALs desinfektionsmedel för sugsystem, Orotol® är världens mest använda desinfektionsmedel. De är lätta att använda, har ett brett användningsområde och hög materialkompatibilitet.


DAB är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. I år fyller vi 120 år! Men vi är pigga i sinnet och fulla av energi! Vad kan vi hjälpa till med? Har du några frågor                              eller funderingar? Varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vår monter!                                 dabdental.se


Vår vision med Flux är att munhälsa ska vara kul! Med en hög fluorhalt ger Flux starka tänder och hjälper till att förebygga karies. Produktserien har vuxit under åren och omfattar idag bland annat både fluoridsköljer för både vuxna och barn, tuggummin och produkter mot en torr mun. Nytt från Flux är Flux Neutral – en fluoridskölj med 0,2% helt utan smak. Välkomna till vår monter för att höra mer och få prov.


På Folktandvården i Uppsala län arbetar vi aktivt för att alla ska känna sig sedda och vara delaktiga. Hos oss har du varierande arbetsuppgifter och kan utvecklas inom flera områden. Vi har ett brett utbildningsprogram som bidrar till din utveckling inom Folktandvården. Låter detta intressant? Kom och dela vårt driv!


Tillsammans får vi människor att le!
GAMA Dental – ett företag med anor i dental förbrukning! Vi arbetar i en familjär anda med mycket hög service och god kunskap. Vår kundtjänst är tandvårdsutbildad med många års erfarenhet inom tandvård. Vi hjälper dig gärna med dina inköp och gör din arbetsdag enklare. När du samarbetar med oss ska du känna ”Teamwork”!


GUM® har ett ett brett utbud av tandkrämer, tandborstar, produkter för mellanrumsrengöring, tandtråd och munskölj som kan hjälpa dig med den vardagliga munhygienen eller för olika typer av mun- och tandproblem. Låt karies, ilningar i tänderna, missfärgningar, blåsor i munnen eller blödande tandkött bli ett minne blott. Våra produkter finns att köpa på alla apotek, tandvårdskliniker och on-line.


Gumpearl erbjuder ett hållbart alternativ för en frisk munhälsa och en bättre miljö. Gumpearl är tandkräm i tablettform som är utformade för att vara skonsamma mot naturen samtidigt som de inte kompromisser med din tandhälsa. Tabletterna innehåller fluorid och rekommenderas därför av Svenska tandläkarförbundet. Gumpearl är 100 % veganska och fria från SLS-ämnen, palmolja, parabener, titandioxid, mikro- plaster, mjölk, gluten och plaster. Dessutom tillverkas de i Sverige.


Haleon är ett globalt företag inom konsumenthälsa. Vårt välkända sortiment inom munhälsa innefattar Sensodyne, parodontax, Pro-Emalj, Corsodyl, Corega och Bamse. Med ett brett sortiment av produkter för daglig munhygien är vårt mål att göra världens munnar friskare och leverera bättre vardagshälsa som bidrar till ökat välmående.


Vi kan utrusta hela din klinik! Med innovativa och världsledande hand- och vinkelstycken, högkvalitativa unit-, röntgen- och laboratorieprogram, har vi den bredd och erfarenhet som varje klinik behöver. Vi erbjuder även sugmotorer, kompressorer och diskdesinfektorer från våra utvalda                                                     samarbetspartners Dürr och Miele. www.kavo.se


Philips erbjuder produkter för effektiv rengöring och blekning som rekommenderas utav tandvårdspersonal: Philips Sonicare & Philips ZOOM.


Plandent är helhetsleverantör till Sveriges kliniker och en av marknadens största! Varje dag levererar vi förbrukningsartiklar, utrustning, teknisk service och digitala system till tandvårdskliniker runt om i landet. Vi vill göra vardagen enklare för tandvården med bland annat smarta digitala tjänster som vårt lager- och hanteringssystem PlanOrder, som frigör tid från förbrukningsbeställningar. Besök vår monter så berättar vi mer! www.plandent.se


Bli en Smileare du också! Hos oss får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Med stor skicklighet, patientfokus och nära samarbete hjälper vi varje person efter sina individuella behov. Vi har över 60 kliniker, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Välkommen att bli en del av oss!


Tandvård mot Tobak har som mål att fasa ut rökningen fram till 2025 och skapa ett samhälle där rökning inte längre är något dominerande folkhälsoproblem.

 


Ultradent Products startade för 45 år sedan med en enkel idé från tandläkaren Dan Fischer. Efter examen och uppstarten av den egna tandläkarpraktiken uppfann tandläkaren Dan Fischer den banbrytande hemostaslösningen Astringedent™ för en snabbare och djupare hemostas. Framgången gav näring åt hans dröm att fortsätta utveckla innovativa lösningar för tandvården, vilket ledde till grundandet av Ultradent Products, Inc. Flera produkter har skapats genom åren såsom Opalescense Tandblekning & Tandkräm, VALO härdljuslampa, UltraEtch, Enamelast etc.


I över 40 år har tyskbaserade VOCO varit och fortsätter att vara en av de ledande internationella tillverkarna av dentalmaterial. Läs mer om VOCO på www.voco.dental